Mijn diensten

Innerlijk

Hauschka ProductenGezichtsbehandelingen: Reinigen, ontspannen, lymfestimulatie worden uitgevoerd met als doel huidverbetering. Ter ondersteuning van behandelingen werk ik met producten van Dr.†Hauschka.

Voetreflexmassage: eenvoudige drukpuntentechniek om pijn te verlichten, de vitaliteit te verhogen en tal van klachten te verminderen.

Klassieke lichaamsmassage: deze massage is gericht op totale ontspanning. Van top tot teen inclusief hoofdhuidmassage. Ook in combinatie met essentiŽle oliŽn waarvan de geuren werken op lichaam en geest. Doeltreffend bij angst, stress, depressie, verdriet, spier- gewrichtspijnen en huidaandoeningen.

Thaise lymfe lichaamsmassage helpt onder andere: ter ondersteuning bij het afvallen , na de zwangerschap, regeneratie en ontspanning, afvoeren van vocht. Van top tot teen inclusief hoofdhuidmassage.


Doeken

Uiterlijk
Kleur- en stijladvies
Kleur- en stijladvies Met gekleurde doeken gaan we kijken welke kleur u het mooist staat. Door de juiste kleur ontstaat er harmonie tussen huid, haar en ogen. Na afloop ontvangt u een kleurenwaaier. Laat u inspireren door de kleuren die uw huid en ogen laten stralen en rimpels vervagen. Miskopen worden hierdoor voorkomen.
De waaier is een zeer geschikt hulpmiddel bij nieuwe aankopen. Tevens krijgt u een make-up in uw seizoenskleur en advies over bril en haar.

Kleding is van groot belang voor uw imago
Tijdens een stijladvies wordt vooral wordt gekeken naar uw lichaamsvormen, persoonlijkheid en levensstijl. Sterke punten worden geaccentueerd. Na een analyse weet u welke stijl u het meest flatteert.
Ontdek welke kleding het best past bij uw figuur en laat de sterkste punten voor u werken. Ontwikkel uw individuele stijl door bewust kleding te kopen waarin uw persoonlijkheid wordt onderstreept. Denk hierbij ook aan accessoires zoals een bril, sieraden, schoenen en tassen.
U gaat met de mode mee, maar behoudt uw eigen stijl.

Garderobe check
Een kast vol kleding en niets om aan te trekken? Heeft u weleens twijfels over kleur en stijl? Als dit herkenbaar is dan is het tijd dat we er samen naar gaan kijken met als resultaat nieuwe combinaties zonder onnodig shoppen.
Samen shoppen is ook mogelijk.

 
© Ezulwini | Ontwerp: koningharder.nl